Slushcup 1. afd.

Så blev det tid til første afd. af slushcuppen.

Slaget skulle stå i tyskerplantagen oppe ved selskov, lige nord for hillerød.

Vejret var fint, da jeg sammen med lars fra nc og min far som trofast stå og hepper med en flaske energidrik klar, ankom til hillerød stadion.

Da det var første afd. skulle vi have udleveret nummer, det gik dog smertefrit da vi var ankommet i god tid.

Da jeg sammen med Lars og Jonas P trillede en opvarmningsgang var vejret stadig super og ruten tør og lynhurtig, dette skulle dog vise sig ikke at holde…

Ca. 5 minutter før start åbnede himlen sig og det styrtede ned, NITTE.

3, 2, 1, værsgo og vi var igang.

Første omgang var nogenlunde, ruten var våd men ikke kørt op, vanen tro kom jeg jo ikke super afsted, men ganske langsomt fik jeg kørt mig frem i feltet og der gik ikke længe før Jonas P og jeg lå sammen som 6 og 7, og jo du læser rigtigt Jonas P på 14 år

jl og jp

Billedet der er taget af Jesper hvl, se flere her, viser undertegnede med  Jonas P lige i hælene

Team hustler havde også fotografer på plads, se her 

Jonas og jeg fulgtes de første 2 omgange indtil vi på 3 omgang fangede Mads bødker, så var vi 3, ruten var nu ganske våd og fedtet og en enkelt bakke måtte forceres i løb. På grusstierne kunne man nu hører hvordan en blanding af vand og grus langsomt prøvede at tage livet af gear og bremser…Regnvejr er mekaniker vejr;-)

Undervejs fik vi af vide at vi kom tættere på Simon Tarp på 4 pladsen og da vi kørte ud på 4 omgang blev der givet gas og Jonas kunne desværre ikke være med mere, om mads fulgte med er jeg faktisk ikke helt klar over, men da jeg 2/3 rundt på omgangen havde fanget simon og kæmpet lidt med ham var mads der ihvertfald og vi kom samlet til opløbet, her havde simon og mads mest vildskab og de for´ over målstregen før mig, hvilket gav mig en samlet 6 plads og en 5 plads i sport da mads kører h40, ikke langt efter kom Jonas P ind på en flot samlet overall 9 plads og en suveræn 1. plads i ungdom, den knægt er det største talent i dansk mtb…

Dagens afd. blev vundet af Benjamin J med Allan K lige i hælene og Mr dust (grønbech) på en 3 plads…

Se alle resultaterne her

Tusind tak til NCK for en super rute og til mr Bo slush falck der er manden bag det hele, også en stor tak til alle de dejlige mennesker der møder op og med deres deltagelse er med til at gøre slushcuppen til en kæmpe succes..

Ses i skoven

 

 

1 kommentar til “Slushcup 1. afd.”

 1. Lordy skriver 9.11.2006 kl. 20:25:22:

  Hej J.L
  Skide godt kørt i et løb med Lortevejr

  jeg var selv tæt på at pakke mit kamera og tage hjem men fandt en plastic pose i min taske ;)

  ses næste gang

  mvh jannik

Skriv en kommentar:

* = skal udfyldes