Dworak 4.afd.

Så blev det tid til 4. afd. af Dworak vintercuppen..

Da jeg kun har kørt en afd. af cuppen er det kun for træningens skyld- nej det er vist løgn, MEST for kagen og kaffens skyld at jeg kører med..

Denne gang var det NCK der stod for kaffe og kage, nå ja og ruten selvfølgelig..

Dagen startede fint med afgang fra Lyngby klokken 0800, MEN 500 meter før ankomst klokken ca. 0825, måtte bilen vendes og atter sætte kurs mod Lyngby, da jeg havde glemt min chip… En lille time senere lykkedes det så at kører de sidste 500 meter..Undskyld far, næste gang sover jeg med chippen på;-) .. 

Ruten havde ikke mange hm, men den var super hurtig og ganske sjov, Hvor hård den skal være bestemmer man jo selv på geargrebet;-) .

Som vanligt blev vi sendt afsted i hold efter alder. Da h30 blev sendt afsted lagde jeg mig i spidsen og prøvede at sætte lidt fart på, det resulterede i at vi hurtig blev en lille gruppe bestående af Viggo Linde og??

Halvejs rundt på første omgang lykkedes det mig at få et lille hul, et hul der heldigvis blev større og større.

Ude på anden omgang begyndte benene så småt at virke og jeg kom ind i en god rytme.

Den gode rytme fortsatte på tredie omgang, lige indtil ganske kort før mål hvor jeg fik en revne i dæksiden, en revne der dersværre var så stor så mit ellers glimrende eclipse kit ikke kunne klare den. 3 co2 patroner og lidt ærgelse senere kunne jeg så heldigvis glæde mig over at jeg var første mand ved kagebordet… 

Dagens vinder blev Johnni Nielsen, stærkt kørt der….

Resultater kan ses her hos evenst4u..

Tusind tak til NCK for en fed rute og masser af god kage..

Også tak til alle dem der gad at lege med…

Skriv en kommentar:

* = skal udfyldes