Slushcup 3 afd.

Ja sgu..  Efter at have misset 2 afd. af slushcuppen og et ødelagt dæk i sidste weekend, var jeg klar til at give lidt gas her til 3 afd. af slushcuppen

 Dagen startede modbydelig tidligt, da uret ringede klokken 0600, men det regnede da i det mindste ikke. klokken 0715 landede jeg så i skoven, klar til at sætte det sidste af ruten op, vi(DMK) havde ellers været ude om lørdagen, men blev ikke færdig da vi løb tør for strimmel..

klokken 0900 var det sidste strimmel sat op og ruten var blevet dobbelt dobbelt tjekket og det var umuligt at køre forkert, uden at blive viklet ind i minestrimmel ;-) ..

“starten går om …..- 1 sekundt- kør….”  og det gjorde vi så, en lidt anderledes start, men egentlig total i orden da der ikke nåede at blive uro i startfeltet..

Af sti afsted det gik. Da vi røg ind på det første snævre stykke var der dog en smule masen og skubben, og i vanlig stil røg jeg lidt tilbage i feltet ;-)

halvejs rundt på første omgang var der kommet lidt ro på og jeg lå sammen med Johnni, mr Bødker og en til jeg ikke lige nåede at se hvem var da jeg røg forbi, benene var nemlig gode, så jeg satsede og gav lidt ekstra gas, desværre var der kommet et godt hul op til de 4 forreste…Der kom hurtig hul til de tre bagved, Johnni prøvede dog at hæng på men måtte opgive…

Kort ude på anden omgang kunne jeg llige pludseligt se Klaus Nielsen ud foran!!! Kunne det virkelig passe???

Det kunne det og jeg kom tættere og tættere på, lige da jeg var kommet helt op til Klaus stoppede han lidt op fordi han troede at vi var kørt forkert, man kunne da ikke køre forkert på den udemærket afmærket rute, og det var vi da heller ikke. nu var jeg lige pludseligt foran, det gav lige et ekstra kick og jeg fik et lille hul, et hul som ikke blev lukket ,men derimod blev større og større(hvad sker der, jeg kørte fra Klaus Nielsen)..

Hele tredie omgang kørte jeg alene, men på sidste del af tredie omgang var der en del trafik, så på alle de smalle steder hvor det ikke var muligt at overhale gik tiden med spørge folk om hvad de syntes om ruten, der var dog ikke mange svar, men det er vel hvad man kan forvente når folk er pressede… Og hvis der var nogen der syntes det var belastene, så undskyld:-), jeg var selv ret presset det meste af løbet og smilede ikke helt så meget som jeg gerne ville :-( ..

Jeg kunne efter 1time og 14 minutter, med en snitpuls på 180, krydse målstregen som nummer 4..

Podiet så således ud 1. Justesen 2. grønbech 3. tarp..

se hele resultatlisten her

Tusinde tak til DMK for en super rute og et kanon arrangement, ikke mindst Bo V, der kunne forsyne et midelstort landbrug med gødning…;-)

Også tak til slushteamet og alle dem der gad at lege med og gjorde denne dag til endnu en super dag i skoven…

 Ses i skoven

 

1 kommentar til “Slushcup 3 afd.”

 1. Jay Kay skriver 17.12.2006 kl. 20:52:10:

  Hi Champ, god ironi Du har.. :) ) Super flot kørt, nu er Du bare klar til den tyske Bundesliga…

  Ses Mester….

  Hilsen

  Jens.

  P.S. Bo Skakke har vist også fået trænet lidt på det sidste, også flot kørt til ham :)

Skriv en kommentar:

* = skal udfyldes