Slushcup 4 afd.

4 afd. af slushcuppen skulle denne gang køres i Kalundborg, og arrangørene var kalundborg cykle club

Kalundborg ligger godt nok et stykke væk.. Men hva´pokker, med lidt kaffe på kanden og morgenbrød i munden så var det såmænd en hyggelig køretur…

Da der tit går lidt morfar i den når undertegnede køre bil, var der afgang fra Nærum klokken 0740… Hvilket da også resulterede i at vi fik en af de bedste p-pladser da vi ankom klokken 0905….Ja i temlig god tid må man sige…

Efter en lille stener i bilen blev der pakket cykler ud og det var tid til en lille prøve omgang…

 

De dele af ruten der var på klosterskoven´s mtb spor var snæver, snoet hvilket jo er = superfedt….

De dele af ruten der ikke var en del af mtb sporet var dels grusstier og dels græsmarker og stier hvilket jo også er cool nok, da der var brug for steder til at overhale. Der var dog et par af græs bakkerne der ikke var til at køre…

Kiggede man på sin cykel efter opvarming omgangen, kunne man godt se tegningen – ca. 250 ryttere og masser af vand op til løbet = monster meget mudder… Men det er jo det de unge vil have og hvem vil ikke gerne være ung ;-)

 

Starten blev en smule forsinket, da vi til en forandring lige skulle vente på Grønbech ;-)

Den nye start procedure  “1.2.3 kør” blev igen praktiseret… Vi var nu afsted…

Efter et stykke med grus ramte vi det første stykke med græs, NØJ det var tungt at træde og herfra blev det kun værre…

Hele ruten blev en stor mudderpøl… Det meste af ruten kunne dog stadig køres..

Det meste af første omgang var jeg ikke i tvivl om at jeg havde mine ben.. hold da op hvor gjorde de ondt, det er nu desværre snare reglen end undtagelsen at jeg ikke for varmet ordenligt op..- skal nok lærer det igen-. Efter en halv omgang lavede cyklen konstant chainsuck når jeg trådte igennem, nitte for nu var det jo et cykelløb, så det gjorde jeg en del… Herfra var det så udelukkende på stor kling, det kunne dog også lade sig gøre men det nev lidt i lårbasserne..

Efter en lidt halv sløj start, var jeg da vi kørte ud på tredie omgang nummer 4 og havde et godt hul ned til nummer 5 og en lille drøm om måske at hente nummer 3..

Nogen drømme et til for at forblive drømme, dette var tlfældet med denne, da min bagskifter og mit baghjul blev lidt for kærlige og viklede sig sammen, hvilket resulterede i at bagskifteren pludselig sad oppe ved forskifteren..

På dette tidspunkt var der ca. 3/4 af omgangen tilbag Jeg begyndte at løbe ud af ruten, men kunne pludelig huske hvorfor jeg begyndte at cykle, det er jo total ufedt at løbe, jeg begyndte at gå og valgte at gå direkte tilbage til mål og udgå ( der lå en kanelsnegl i bilen og ventede)..

Ser man bort fra de par tåre der forsigtigt i det skjulte trillede ned af mine kinder da jeg fik defekt :-( var det en fed dag i mudderhimlen, tykkere og tungere mudder finder man ikke nogen steder…SUPER…

Efter løbet var der ganske som der plejer kaffe og roulade..mmmmm. og masser af fine lodtræknings- og podiepræmier…

Se rsultater her

Billeder finder du her: Bergmannfotos og her Team Hustler og her Jens Thomasberg 

og her Exprimere.dk 

Tusinde tak til Kcc slush teamet og alle dem der kørte ele vejn til kalundborg og gjorde Kcc´s første slush afd. til en succes…

 

Ses på sporet…

 

 

Skriv en kommentar:

* = skal udfyldes