Silkeborg Marathon

det var Lørdag eftermiddag og bilen, lånt af de gamle, blev pakket med min dejlige kæreste og vores to t-sharks fra t-bikes

Igen var det blevet tid til det fantastiske Silkeborg mtb marathon….

Klokken 2100 ankom vi til et lille B&B i sejs hvor overnatningen skulle foregå…

Inden vi gik til ro spurgte vores værtinde hvad vi kunne tænke os til morgenmad, for hendes søn fik nemlig altid spaghettig til morgenmad inden store cykelløb…

Den var jeg helt med på, så næste morgen kunne jeg sætte mig til bords og spise nykogt spaghettig og spejlæg…. Super lækkert…

Vi ankom i ret god tid til start stedet, (klokken 0830) eftertilmeldingen åbnede klokken 0900 så der var jo lige tid til en kop kaffe :-)

Da jeg i år har valgt ikke at indløse licens og samtidig først meldte til på dagen kom jeg ned i tredie start og skulle starte 6 minutter efter mine vanlige konkurrenter.. Det gav selvfølgelig noget at køre efter men samtidg var der ikke rigtig nogen at følges med, så allerede her så det ud til at blive at langt soloridt… Og det skulle det også vise sig at blive….

Da min startgruppe blev sendt afsted gik jeg op foran og køre med alt hvad jeg havde, og efter den første lange bakke inde i skoven var jeg ganske som jeg havde regnet med alene…

Ruten i silkeborg er ganske fantastisk den ene lange bakke efter den anden og alle sammen bliver belønnet med en fed nedkørsel… Vejret var meget afvekslende alt fra sol til de ondeste hagl… også¨vinden havde man stor glæde af nogen gange var man nærmest nød til at hive begge bremser på toppen af bakkerne for ikke at lette og andre gange sad man med max puls og trådte det bedste man havde lært for at køre 20 km/t ned af bakke

Ret hurtig begyndte jeg at komme op til de bagerste fra gruppen der var startet 3 minutter foran og efter ca. 1 time begyndte jeg at hente de bagerste grupper af dcu rytterne, det så ud til at der var godt gang i benene…

Da jeg hentede den første gruppe var jeg lidt i tvivl om hvordan jeg skulle gøre, skulle jeg se om der var nogen der ville med eller skulle jeg bare ræse forbi… jeg besluttede at eftersom jeg havde hentet dem, var der ikke nogen der kunne holde tempoet, medmindre de lå på hjul og øgede derfor tempoet lidt for at være sikker på at komme rent forbi uden af få nogen med på hjul…

Stierne var temlig våde og tunge og det lykkedes mig at komme forbi alle dem jeg hentede uden at få nogen med på hjul..

Efter 3 timer og 14 sekunder soloridt,  kunne jeg køre i mål, i 4 bedste tid…

Tusind tak til SCRmotion for dette fantastiske arrangement hvor der var masser af kaffe efterfølgende…

Også en stor tak til min søde kæreste, som iøvrigt kørte i den flotte  tid 4.02.19, for en hyggelige weekend….

Ses til næste år…

 

 

1 kommentar til “Silkeborg Marathon”

  1. Carsten skriver 30.06.2007 kl. 8:20:08:

    Hej. Er det muligt at få adressen på det omtalte B&B i Sejs. Vi skal på sommerferie i området og det lyder til at være et hyggeligt sted :-)

Skriv en kommentar:

* = skal udfyldes