Op igen…

Mudder, regn, mere mudder, manglende motivation, grundet mudder… Hvem husker ikke Nordic 24… Og en skade i tommelfingeren…

Disse ting har gjort sommeren 2007 til en sommer uden ret meget cykling… og uden nævneværdige resultater… Lige på nær en samlet 7. plads:-) i mtbchallenge i polen, hvor jeg kørte mixpar med Diana B…. Mtbchallenge var også løbet hvor jeg slog min tommelfinger:-(….

 

Mudder er der stadig, og det forsvinder nok ikke lige forløbig, da det med jævne mellemrum regner… Men motivationen er kommet tilbage og tommelfingeren er i bedring, så jeg kan nu træne igen…

Træningen har de sidste 2 uger været meget intensiv, i håbet om at kunne levere et nogenlunde resultat i silkeborg, hvor der skal køres DM i marathon i weekenden… Men da jeg ikke har licens i år, bliver jeg nød til at stille op i motionsklassen… Men man kan jo altid sammenligne tider med eliten bagefter…..

Mere følger Søndag eller mandag…

1 kommentar til “Op igen…”

  1. Optursgøjseren skriver 6.10.2007 kl. 8:10:13:

    Hej Jacob… godt at se dig tilbage på bloggen igen:-)! Held og lykke i det jydske!

Skriv en kommentar:

* = skal udfyldes