Marathon DM

Søndag 7/10 skuller der køres marathon DM i silkeborg… Og sif-cykling var arrangør…

Det hele startede klokken 0445 søndag morgen hvor uret ringede… og klokken 0515 hoppede jeg op på min trofaste shark fra T-Bikes og trillede stille og roligt de 14 kilometer til Valby, hvor jeg skulle mødes med Carsten Graff fra team hustler, Diana B fra DMK og Samantha Phillips fra Canada

På turen derover var det temlig tåget… ikke at jeg lagd rigtig mærke til det, da jeg sov en del… Men efterhånden som vi nærmede os Silkeborg blev vejret bedre og bedre og til sidst skinnede solen… Nice..

 

da vi landede startede vi med at samle cykler… og så blev der hentet startnumre… starten var pga. strøm problemer udskudt en halv time…

Eliten bles sendt afsted klokken 1100… og motion hvor undertegnede skulle starte 15 min. efter… 

 

Det var med glæde og længsel i kroppen at jeg stillede mig klar på stregen… bakkerne i silkeborg er bare så fede…

Værsgo… og vi var afsted… starten var med master…en der kører foran og så giver løbet frit…

Der blev hurtigt dannet en lille front gruppe på ca. 7 mand… den knækkede dog hurtigt i mange små stykker… og Rasmus Jessing og en anden gut fik et lille hul…

Da formen ikke er den bedste for tiden valgte jeg at det nok var bedst bare at køre i mit eget tempo og ikke at prøve at forcere allerede efter 10 minutter… så de fik lov til at køre væk…

I en lille halv time havde jeg følgeskab af Morten Lausten fra DMK.. Men lige pludseligt var han væk.. en defekt tror jeg nok.. lidt ærgeligt da jeg havde lovet at trække ham til mål og aflevere ham på stregen.. ;-) ..

Ruten bestod af 2 sløjfer.. en på 31 km. og en på 18 km.

31km sløjfen var en fin blanding af op og nedkørsler som de kun findes i silkeborg… krydret med fladt singeltrack….

Efter efterfølgende skulle vi så ud på 18 km. sløjfen!!! hvis ikke man havde fået nok bakker på første sløjfe.. ja så var muligheden der nu… hold da helt op… hvis ikke det gik lige op i himlen,, ja så gik det lige ned i … her kunne man fristes til at skrive helvede…. men det må vist også være himlen… på denne sløjfe havde de sparet det flade væk… mmmm.. lækkert,,, men hårdt…

Efter endt sløjfe kom man ned igennem mål området igen…for så at køre ud på de 31 km igen… efter de 18 km var det jo en ren udflugt….

Ca. 1 time og 30 minutter senere var det så slut… Og bakkerne i silkeborg havde givet mig en brændene fornemmelse i lårene som jeg ikke ville havde været foruden…

Jeg valgte, da jeg havde licens sidste år og skal have det igen næste år.. ikke at køre over målstregen… syntes ikke det ville være fair at tage en podie placering i motion… slet ikke når den er opnået ved kun 14 dages intensiv træning… men min tid på polar uret sagde 4 timer og 1 min. rent… rakte til 3. hurtigste tid…i motionsfeltet.. og ca. nummer 15 i elitefeltet, Hvor det iøvrigt var Jakob fugelsang der blev mester… stort tillykke til den nylig kåret u23 mtb verdensmester…

Se resultater her 

Men også stort tillykke til Rasmus jessing med 2. pladsen i motion… Han havde nok fortjent at stå øverst, da ham der lod sig hylde som vinder Michael Tronborg køre for continental teamet “team designa køkken” og derfor må være A licens rytter!!!!

 Alt i alt et super løb… og sif´s ambitioner om at det skulle være et løb som kunne gå hen og blive en international klassiker… jo der er potentiale… næste år vil det ihvertilfælde være en klassiker.. et løb som jeg helt sikkert skal køre igen… silkeborg er bare stedet… ;-) … tusinde tak til SIF… super forplejning, super rute, super afmærkning og super vejr… Ses til næste år…

 

Skriv en kommentar:

* = skal udfyldes