Årets mtbtyr

Succesfuld udgang på 2005 ved årets mtbtyr Ã?rets tyr, hvor der var krudt i juleanden.

Årets mtbtyr blev i år kørt på en, i forhold til sidste år tør og derfor hurtig rute. De mange rødder og det hurtige fører stillede store krav til balance samt teknik, så med maven fuld af juleand, var det noget af en udfordring.

Enkeltstart´s princippet gør at det er svært at holde styr på placeringen når man sidder på cyklen, men da jeg efter 2/3 af første omgang hentede Jay Kay, også kendt som Jens “jernmand” kjærgaard (en af de hurtige drenge), som startede 1 minut foran mig vidste jeg at jeg var inde på noget af det rigtige og holdt tempoet, hvilket viste sig at være tilstrækkeligt til at hive sejren i hus.

En lige så stor del som selve konkurrencen er det sociale aspekt og passionen for sport, det er dejligt at se at man kan samle 18 mænd og 1 kvinde til en dyst i skoven på 1. juledag, så herfra skal der lyde en stor tak til Gabor Klöczl som mærkede ruten op samt stod med stopur og blok, og til Aisha Nielsen som stod på ruten og pegede i den rigtige retning.

3 kommentarer til “Årets mtbtyr”

  1. Bo skriver 25.12.2005 kl. 16:41:32:

    Godt kørt, Jacob!

  2. Jay Kay skriver 27.12.2005 kl. 12:23:56:

    Hej Jacob og Bo!
    Flot hjemmeside. Glæder mig til at se nogle af de super flotte billeder (bl.a. det med Hammerhead T-bike cyklen) fra løbet lagt på siden hér.

    Vi ses derude, hilsen Jens.

  3. Morten Hartvigsen skriver 31.12.2005 kl. 15:36:06:

    Super flot kørt, jeg vidste ikke der var MTB tyren, så ville jeg da også havde deltaget, hvis jeg da ikke lige var syg.

Skriv en kommentar:

* = skal udfyldes