Dworak vintercup

Så blev det igen tid til en afd. af Dworak vintercuppen, denne gang i Ålsgårde.

Ruten stillede ikke de store tekniske krav da den er relativ flad, dog med to forholdsvis lang op- og nedkørsler, det eneste der var en smule tricky var lidt is i et par sving. Ruten var fint afmærket og den efterfølgende hjemmebag var super. Tak til CK Kronborg for et fint løb.

Dworak cuppen køres med et handicapsystem.

 
  • Klasse
Ryttere Handicap
(minutter)
1 U18 Herrer under 20 5
2 H20 Herrer 20-29 10
3 H30 Herrer 30-39 7.5
4 H40 Herrer 40-49 5
5 H50 Herrer 50-59 2.5
6 H60 Herrer 60- 0
7 D Damer 10

Damer starter sammen med H20 men kører en omgang mindre

Har man 2 sejre generelt, rykker man en klasse ned.

Jeg kører i h30, så det betyder at der skal gives gas da der er nogen hurtige drenge i h40 klassen, heriblandt Morten Strøm, det er indtil videre kun en gang lykkes mig at hente Morten og denne gang var ikke en af dem.

Da h30 blev sendt afsted lagde jeg mig straks i spidsen og trådte det bedste jeg havde lært, det meste af første omgang havde jeg Lars Eghof lige i mit baghjul, men herefter måtte han give slip. De to lange opkørsler trak virkelig søm ud og det sved godt i lårene på toppen af dem begge, det er det vi kan li´.

Sidst på 3 omgang fik jeg hentet Peter Vilby, endnu en hurtig h40 dreng, og jeg var nu på anden pladsen.

Uden Morten i sigte og med kun 2 af 5 omgange tilbage, samt lidt tunge ben, så det ikke godt ud, men man skal jo ikke give op så jeg trådte med alt jeg havde tilbage, men Morten var urørelig, han var flyvende, og jeg sluttede på 2. pladsen.

Podiet kom til at se sådan ud: 1.pl. Morten Strøm. 2.pl. undertegnede. 3.pl. Peter Vilby..Hele resultatlisten kan ses hos Events4u.

herfra skal der lyde et tillykke til Morten Strøm.

Da det er Mortens anden sejr bliver han rykket en klasse tilbage og skal næste gang starte sammen med h30, jeg ser frem til den dyst det vil blive at starte side om side med Morten..

Endnu engang tak til CK Kronborg og alle som var mødt op for at dyste i skoven på denne smukke søndag..

1 kommentar til “Dworak vintercup”

  1. Rikke skriver 9.01.2006 kl. 9:48:56:

    Du er for sej, Jacob!

Skriv en kommentar:

* = skal udfyldes