Dworak vintercup – Finalen

Så blev det tid til sidste afd. af Dworak vintercuppen, denne gang i Arresølund ved Frederiksværk. Arresølund er ganske kuperet, dette kombineret med en del sne gjorde at dagens afd. blev kørt med høj puls..

Inden dagens afd. var der spænding om det samlede resultat, da jeg lå på en  2. pl. kun 1 point efter Morten Strøm, men en sejr i dag ville bringe os lige, men give mig en fordel med 3 sejre imod mortens 2 sejre.. En anden spændings faktor var  at jeg grundet 2 sejre skulle starte 2.5 minut efter Morten og h30 feltet og 5 minutter efter Thomas Aaboe som er en anden hurtig gut…

Ydermere var det dagen hvor de nye carbonhjul fra token skulle testes…  

Det var med stor spænding jeg stod og så først Thomas Aaboe blive sendt afsted med h40 feltet og derefter Morten Strøm med h30 feltet for til sidste selv at blive sendt afsted til sidst sammen  med damerne, som skulle kører en omgang mindre..

Taktikken var klar, der skulle køres stærkt. Ruten var dækket af sne hvilket gjorde at man røg lidt rundt i sporene fra de foran kørerende og at en enkelt bakke skulle forceres til fods, men første omgang forløb ganske udemærket og jeg fik på nær 2 ryttere hentet hele h30 feltet, dog gik der ikke meget af 2 omgang før de 2 sidste h30 ryttere var hentet.

Allerede på slutningen af 2. omgang fik jeg hentet Morten Strøm og der var nu kun Thomas Aaboe foran. Ruten blev som løbet skred frem bedre og bedre og på 4. omgang fik jeg hentet Thomas og kunne kører ud på sidste omgang som førende rytter, på sidste omgang udbyggede jeg mit forspring  og kunne kører i mål som vinder knap 2 minutter foran nummer 2.. og hjulene, ja de var gode at kører på..

Dagens sejre betød: Samlet vinder Dworakcup og samlet vinder i h30.

podie samlet

podiet samlet stilling 

Fra venstre: nummer 2, Morten Strøm, nummer 1, undertegnede og nummer 3 Lars Eghoff.

Flere billeder på nck.nu  

Tak til arrangørene af cuppen, t-bikes for det fine grej og Nærum cykler for service..

 

 

?

5 kommentarer til “Dworak vintercup – Finalen”

  1. Bo skriver 5.03.2006 kl. 22:44:22:

    Tillykke Jacob. Sådan skal den kage skæres :-)

  2. jonas p skriver 6.03.2006 kl. 18:50:06:

    tillykke jacob godt kørt

  3. Jay Kay skriver 6.03.2006 kl. 22:36:35:

    Jacob, jeg er stolt af dig, du fik de selvglade drenge fra Team Nordic Sportscenter til at ligne nogle udbrændte tørvetrillere. Hehe, tilbage på landevejen med dem.

  4. Lars Brandt Nielsen skriver 9.03.2006 kl. 13:16:18:

    you are a Star!!!

  5. Jay Kay skriver 20.03.2006 kl. 22:20:55:

    Hvordan gik det i Silkeborg?

Skriv en kommentar:

* = skal udfyldes