Silkeborg mtb marathon

Så blev sæsonen skudt igang, det første DCU løb blev kørt og ligesom sidste  år var det Silkeborg marathon…

Første gang jeg køret løbet var sidste år, den gang var det på en dejlig tør og småfrossen rute, sådan skulle det ikke være denne gang…

Op til løbet havde der været snak om aflysning pga. den meget sne der stadig lå i skoven, heldigvis var der ikke mere end at det kunne blive gennemført, men det blev dog ingen dans på roser….

Der var mødt mange frem til start og der var trods den meget sne i skoven højt humør på startstregen.

Løbet starter med et lille asfalt stræk inden man rammer skoven, her blev der kørt væddeløb lige fra starten for at komme først ind i skoven, så man derved kan undgå den kø der opstår når feltet sluses ind i skoven, Jeg kom ind i skoven i en ok position, og det var så her at det sjove sluttede, skoven var dækket af 5 cm. tøsne, dvs. der gik cirka 2 sekunder og så var man totalt gennem blødt og det kunne man så se frem til at være i de næste 3 timer, lækkert…Den meget sne stillede også store krav til teknikken, der skulle hele tiden arbejdes med cyklen for at kører ligeud, men så kunne man da holde varmen..

Feltet blev hurtigt strukket ud og små grupper blev dannet. Jeg havnede i en gruppe med bla. Kenneth Kofoed Fra DMK, men tempoet var efter min smag lidt for højt og jeg gav slip. Efter et stykke tid kunne jeg begynde at skimte en rytter i det fjerne, Jeg fik langsomt arbejdet mig op til rytteren der viste sig at være Kenneth. Ved fælles hjælp fik vi arbejdet os op til gruppen der havde smidt os begge af og vi lå nu 5 ryttere sammen.

Godt 12 kilometer før mål skete der så noget jeg aldrig har prøvet før, jeg gik en smule kold og jeg tror at et samme sket for 2 af de andre ryttere, for vi var 3 der ikke kunne følge kenneth og en anden rytter da de rykkede og vi måtte pænt se dem trække fra.

Med knap 10 kilometer tilbage var der så ikke mere tilbage i sukkerdepoterne og jeg måtte se de 2 sidste fra gruppen kører væk fra mig. På det sidste stykke måtte jeg desværre indkassere 2 overhalinger og jeg kunne trille over stregen på en 13 plads.. hhmm… men så er der jo plads til forbedringer… 

Alt i alt var det et super løb og skiltningen var i top, så tak til scr for et herligt løb…

 Resultater kan ses her

Skriv en kommentar:

* = skal udfyldes