Fitness dk mtb marathon

Søndagen var der fitness dk marathon i slagelse og det skulle da køres, jeg havde aldrig kørt løbet før og kendte ikke området, så det var spændene at komme ned og kører løbet.

Allerede fra starten af løbet var der et forholdsvis højt tempo og der gik ikke længe før vi var en lille gruppe på 7-8 stykker der havde et hul, sabotage af en pil gjorde dog at vi kørte forkert og hullet forsvandt, der gik dog ikke længe før der igen var hul. Kort før slutningen på første omgang skulle vi over etterbjerg, her var gruppen reduceret til 5 mand og efter etterbjerg var den reduceret til 4 mand, desværre uden mig.

Efter et lille stykke af anden omgang kunne jeg se at en anden rytter havde været nød til at slippe frontgruppen og alt imens jeg kunne se at jeg kom tættere på, kunne jeg samtidig se at dr. philip fra hmtbk kom bagfra og halvvejs rundt på anden omgang var vi så en lille gruppe på 3 mand bestående af simon (dmk) Philip (hmtbk) og mig selv, sådan forblev det resten af omgangen og hele 3 omgang..

Da vi køret ud på 4 og sidste omgang tog jeg chancen og prøvede at komme væk fra simon og philip, hvilket umidlbart lykkedes, men kort efter havde simon fået kæmpet sig op igen dog uden philip. Simon og jeg fulgtes rundt indtil vi kom til etterbjerg som ligger kort før mål, her viste det sig at det var simon der havde flest kræfter tilbage og jeg kunne således kører i mål på en 5 plads. philip var dog ikke langt efter, tak for dysten drenge, det var fantastisk..

Dagen vinder blev Michael Grønbech, stort tillykke herfra og tak til fitness dk for et dejligt løb….

Skriv en kommentar:

* = skal udfyldes