Dustcup 1 afd.

Geels skov var rammen om den første afd. af dustcuppen 2006, og hvilken skov geels dog er at kører mtb i, der er både bakker, rødder, singeltrack og brede stier, og vi fik set det hele i dag…

 

Det var med gode ben og super humør at jeg i dag stillede mig op på startstregen til første afd. af dustcuppen og det fine humør forsatte da jeg kom ok fra start for en gangs skyld. vi var hurtigt en gruppe på 6 mand der fik et lille hul, et hul der som tiden gik blev større og større

På 3. omgang var gruppen reduceret til 4 mand idet 1 var stukket af, her er der jo tale om Michael Grønbech, og en var faldet fra og det skulle vise sig at en mere ville falde fra, det var dog  frivilligt…

 

Halvvejs rundt på 3. omgang kom vi ind i trafik der skulle overhales med en omgang. Under dette blev der skubbet en del til de langsommere ryttere, idet der ikke var meget plads. Her mistede gruppen så en rytter til, idet jeg ikke syntes at jeg ville være en del af denne skubben og masen og jeg valgte derfor at sætte tempoet ned og hygge kører resten af løbet og kun overhale når pladsen tillod at det kunne gøres uden gene, Dustcuppen er trods alt er en motionscup og sportsrytterne udgør kun ca. 20 % af deltagerne ..

Selv om jeg kørte og hyggede mig ,lykkedes det mig dog på sidste omgang at styrte på næsten flad sti og smadre min bagskifter, det kostede lige at par placeringer, men alligevel blev jeg blev jeg nummer 8 i sport og nummer 11 samlet, så jeg er (næsten)godt tilfreds med dagens resultat…

Dagen vinder blev Michael Grønbech toér blev Kasper Busk og som nummer tre har vi Jens A tilbage efter en lang skades pause tillykke til alle..

Se resultater her

Tak til DMK for en super rute og til alle der gad at lege med i dag…

1 kommentar til “Dustcup 1 afd.”

  1. dalager skriver 24.04.2006 kl. 18:24:13:

    Go stil Jacob at respektere os motionister! thumbs up !

Skriv en kommentar:

* = skal udfyldes