Dustcup 8. Afd.

Så blev det tid til 8. afd. af dustcuppen.

Sted var Høgsbjerg i Albertslund

Det var i silene regn jeg begav mig afsted til Albertslund, men til min store overraskelse hold regnen op da jeg nåede herlev, ja der var vejene faktisk helt tørre..

Løbet startede for mit vedkommende som det plejer, jeg kom lidt skidt afsted, men i modsætning til sædvaneligt forsatte hele første omgang faktiske med at drille lidt, med forkerte gearvalg, lidt usikker kørsel, dårlige ben osv. osv…

Herfra begyndte det at gå op af bakke igen;-), Ben og gearvalg blev bedre, men noget super resultat blev det dog ikke, jeg må jo nok indrømme, at jeg er lidt mærket efter mit 24 timers eventyr i Schweiz, så jeg måtte tage til takke med en 9. plads, hvilket jo heller ikke er helt ringe….

Stor tak til DMK for en super rute og en lige så stor tak til alle der gad at lege med….

 

Skriv en kommentar:

* = skal udfyldes