Dustcup Finale

Lørdag 7/10 var det tid til finalen i dustcuppen, igen i år lå den sammen med Down Hill finalen, super ide..

Da DCU var inde over blev løbet delt i to starter kl.10 kørte motion og ungdom og kl. 12 kørte sport og DCU.

Det havde jo regnet en del op til løbet så der var en del mudder på ruten, men det kunne motion jo så passende køre til side;-)

I modsætning til sidste år havde jeg i år ikke noget samlet resultat at køre for, men man har jo altid sine rivaler der skal have tæv…

Starten gik ud af et langt bredt grus stykke, der gik direkte ind på et snævet singletrack, i modsætning til den vanlige stil fik jeg mast mig godt frem og kom ind på singeltracket godt fremme,super.

På første omgang blev feltet hurtigt strukket ud og jeg lå på en femte plads lige bag ved Jens A.

Da vi kører ud på anden omgang få Jens et lille hul, halvvejs rundt fanger jeg dog Jens igen og vi ligger lidt sammen, lige pludseligt kegler jeg dog på nogle rødder og bliver fanget på en bakke i et lidt får højt gear og det tager fuldstændigt livet af mine ben og jeg må se Jens køre stille og roligt væk…ÆV..

De sidste 3 omgange sidder jeg helt alene og koger, ruten var meget tung så jeg kunne mærke at kræfterne stille og roligt forlod min krop, og bakkerne skulle forceres i lettere og lettere gear, til sidste var jeg lidt bange for at der skulle komme nogen op bagfra, men det må havde været lige så hård for dem, for der kom ingen og jeg kunne total blottet for kræfter trille over målstregen på en femteplads..

Resultater her

 

Tusind Tak til DMK for et super arrangement og tak til alle dem som har været med til at gøre dette års dustcup super vellykket og monster hyggelig…

Ses til slushcuupen

1 kommentar til “Dustcup Finale”

  1. Ida Coomer skriver 10.01.2007 kl. 21:41:32:

    Hej Jacob. Har lige kigget lidt på noget af din hjemmeside. Hvor er du dog god til at sige tak til alle arrangørerne til løbene. Har også været inde på “Spunkens” hjemmeside og kigget lidt der…..sødt!!
    Godt at se dig igen. Hilsen Ida

Skriv en kommentar:

* = skal udfyldes