Slushcup finale

Fantastisk vejr og en super rute var rammen om slush finalen i Tokkekøb hegn..

Ruten til finalen var en fin blanding af sne, is, frossen skovbund og mudder…

Før dagens afd. var jeg på en 4. plads, 6 point efter Benjamin Justesen på 3. pladsen, så der var en stor opave foran mig hvis jeg skulle kæmpe mig på podiet.

slushfinale 

Flere billeder her  og her

Starten forløb ganske som den plejer, lidt forsigtig kørsel på startloopet resulterede i at jeg kom ind på singeltracket lidt nede i feltet og det var så det sidste jeg så til Benjamin.

Efter lidt asen og masen på det smalle singeltrack kom vi ud på det første stykke med lidt bedre plads, her lå jeg på ca 10 pladsen, med lillebror busk og Viggo Linde lige foran, det blev til en fantastisk lille kamp, der varede ca. en halv omgang inden jeg kom foran og fik lavet et lille hul på en af de korte stigninger der var på ruten, herefter så jeg ikke mere til dem, men jeg kiggede nu heller ikke særlig meget bagud og jeg er rigmelig sikker på at de ikke var langt bagved.

Hele anden omgang gik med at kører alene, men med en følelse af at jeg ikke var alene og pludseligt skete det, jeg kune skimte Simon Tarp ude i det fjerne, manden der slog mig på stregen i forrige afd. det gav blod på tanden og jegten blev sat ind.

tredie omgang blev jo som før nævnt viet til at hente Simon og straffe ham for at slå mig i forrige afd. Afstanden op til Simon varierede en del da jeg i bare iver kørte af sporet et par gange, men den blev trods alt mindsket og ca en lille kilometer før mål blev han hentet og passeret og alle krafter blev sat ind på at lave hul, hvilket lykkedes og jeg kunne hermed triller over målstregen på en 6. plads foran Simon, Tak for kampen Simon..

En 6. plads to placeringer bag Benjamin var ikke noget der kunne bruges til at avancere i det samlede klassement så jeg sluttede på en samlet 4. plads og det skal man vist være et skarn for at være utilfreds med…

Resultaterne kan ses her og dagens afd. her..

Stor tak til Bo slush for en super cup og til hustlerne for en super afd.

Ses til dusten…

?

Skriv en kommentar:

* = skal udfyldes