Dustcup 2 afd.

Så blev det tid til 2. afd. af dustcuppen, rammen var Tisvilde hegn og solen skinnede på alle de glade mtbére og varmede deres små kroppe..

Ruten var den samme  som sidste år, en super fed, temlig hurtig rute med masser af singeltrack som dog alligevel bød på massere overhalingsmuligheder

På første omgang blev feltet hurtigt delt i nogle små grupper, jeg kom til at ligge med Mr Tarp og Mr. ravnsnæs.

Hele første omgang lå vi sammen, der var dog et par udbrudforsøg, men ingen kom rigtig væk.

På anden omgang mistede Tarp dog taget en smule og hang lidt, men der kom aldrig et kæmpe hul, men dog et stort nok et til at der kun var Ravnsnæs og mig selv tilbage. Sådan forløb både tredie og fjerde omgang, jeg følte dog at jeg havde et lille overtag på det tekniske, men grundet trafik var det svært at slå et hul som ravnsnæs ikke kunne lukke.

På femte og sidste omgang var der ikke noget trafik og jeg fik lavet et hul der holdt til mål og jeg kunne køre ind som nummer 6..

Denne gang så jeg desværre ikke noget til min gode ven og rival dr. Phillip, ærgeligt, da det plejer at være så hyggeligt at kæmpe på sporet, men også lækkert nok at få skovlen under han for en gangs skyld…

 Stor tak til PMC for et, ganske som det plejer at være, super løb med masser af kaffe og kage efterfølgende samt nogle super lodtrækningpræmier til de heldige også stor tak til alle som gad at lege med på denne smukke aften i det nordsjællandske…

Skriv en kommentar:

* = skal udfyldes