Dustcup 10. afd.

Ja så var det atter engang blevet dusttid og det var sørme også blevet sommer igen, hvad mere kan man forlange!!!

 

Med to 24 timer´s solo løb den sidste måned og hele 2 træningspas de sidste 14 dage;-) var der ikke de store forventninger til dagens dust, men det er hyggeligt og man er jo pjattet med at kører på cykel, så selvfølgelig skulle den køres, den hjemmebagte kage træk jo også lidt…

Løbet startede i noget der virkede som et roligt tempo og jeg sad nogenlunde med de foreste. Efter ca. 5 minutter kiggede jeg på mit pulsur (185) og kunne konstatereat det ikke var et roligt tempo og måtte indse at med det jeg havde budt min krop den sidste måned var jeg nok nød til at skrue lidt ned hvis jeg skulle holde i 2 timer..

 

Hele første omgang kørte jeg sammen med Lars M. fra hmtbk og havde Kenneth K fra DMK og Niels B fra NSC  små 100 meter foran..

 

På starten af anden omgang lykkedes det mig at komme fri fra Mandal og komme lidt tættere på Kenneth og Niels, men det opdagede de vist, de satte i hvertfald farten op og jeg kunne så se dem blive mindre og mindre, nitte. Nu kunne jeg så sidde der og koge helt alene og tænke over hvad jeg havde gjort???

Tredie omgang blev en noget ensom affære. Benene fungerede stadig, dog ikke som i starten af løbet, men jeg kom da rundt. Sidst på omgangen satte jeg, selv om jeg ikke troede det var muligt uden at vælte, farten lidt ned, bare for at være helt sikker på at jeg ikke skulle ud på en omgang til. Pludseligt opdagede jeg at Johnni J. fra DMK  havde sneget sig ind på mig, men med en sidste lille kraftanstregelse kunne jeg holde ham bag mig og kom ind på en 6. plads i sport, dog kun nummer 7 samlet, ham Mads B.(h40) kører temmeligt hurtigt.

Ruten som NCK havde lavet til dagen var super fed med en fin blanding af stier og singeltrack og kagen mmmmmm.. ja den var god og det blev vist til mere end et stykke, så tusinde tak til alle for en super dag i skoven…

?

Skriv en kommentar:

* = skal udfyldes