INVITA BLÅBJERG MOUNTAINBIKE RACE 2006

Søndag morgen klokken 0700 mødtes jeg med 3 andre mtb tosser, planen var at køre til blåbjerg i det jyske og køre lidt mtb race.

Arrangørerne var varde cykelklub og sporet var det sorte spor.

Første omgang var den første omgang jeg nogensinde kørte på det sorte spor, så den gik henholdsvis med at tænke, hold da helt op det er en fed rute og konstant blive fanget i det forkerte gear.

Anden omgang gik meget bedre, der var dog stadig et par sektioner der var lidt svære at huske, så det skete stadig at jeg blev fanget i de forkerte gear, ja det skete jo sådan set flere steder hele løbet igennem, men sådan er det jo, i løbet af omgangen havde jeg, efter den sædvanlige start fået kørt mig godt op igennem felt.

Hele tredie omgang og halvdelen af fjerde omgang havde jeg følgeskab af en lokal mand og da der ikke var nogen der gav tide til nogen foran, var jeg  sådan set overbevist om at vi lå 1 og 2,  men halvvejs rund på fjerde og sidste omgang fik jeg pludseligt at vide at der var en foran, jeg skruede godt op for tempoet i at desperat forsøg på at hente ham, det lykkedes dog ikke man jeg fik da sat den lokale mand og kom ind som nummer 2, hvilket også er cool nok..

Herfra skal der lyde at kæmpe tak til varde cykelklub for et super arrangement og så er det nok ikke sidste gang jeg har været på det sorte spor og køre løb…

Skriv en kommentar:

* = skal udfyldes