Gribben

Søndag d.15/10 var det blevet tid til gribben som er arrangeret af Hillerød cykelklub.

Gribben var det første løb jeg nogensinde kørte så jeg glædede mig lidt til at køre det igen.

Start er på alsønderup skole, hvorfra man kører ud til skoven og køre 2 runder og køre tilbage til alsønderup skole hvor der så er mål.

Første runde går stille og rolig, der bliver dog hurtigt etableret en lille gruppe oppe foran på 12-15 mand, men der er ingen der sådan rigtigt forsøger at komme væk.

Kort efter vi kører ud på anden runde skal vi over fruebjerg, jeg havde besluttet at her skulle der sættet et angreb ind og lå derfor i front for gruppen, to sjæle en tanke, lige idet jeg kigger til siden kommer grønbech op på siden af mig med et lumsk lille smil, og så blev der kørt cyklløb, hold da helt fast der blev trådt til, så det var bare med at prøve at hænge på.

Da grønbech efter lidt tid satte farten lidt ned var der lige tid til at kigge tilbage og alt hvad jeg så var Busk junior og en hillerød mand, cool, der var hul.

Vi fik med det samme gang i et godt samarbejde, men så skete DET, jeg fik en punktering på forhjulet og måtte ønske de andre en god tur, desværre var min co2 pumpe defekt og jeg måtte pænt vente til der kom en venlig sjæl og lånte mig en almindelig pumpe, men her var løbet for en podieplads kørt, dog kørte jeg alligevel alt hvad jeg kunne og kom da ind som nummer 11…

 

tusind tak til hillerød cykelklub for et super arrangement…

Skriv en kommentar:

* = skal udfyldes