Dworak vinterup afd. 5

En fantastisk flot dag i danstrup hegn, ikke en sky på himlen, ikke en varmegrad i luften og masser af sne i skoven, et scenario der passer bedst til langrendsski, men nu var det mtbén de 50 fremmødte spændte under fødderne.

start

Billed af Bo Skakke.. Se flere af Bo´s billeder her

Dagen afd. der pga sneen var kortet af fra 4 til 3 lidt kortere omgange stod i spændingens tegn, da jeg skulle have en sejr for stadig at have en mulighed i den samlede stilling. Efter at Morten Strøm tog sin anden sejr i sidste afdeling af cuppen blev han rykket en aldersklasse tilbage og vi skulle starte side om side, til de der ikke ved det skal jeg lige sige at Morten er manden jeg slås med om den samlede sejr.

strøm

De første aldersklasser var blevet sendt afsted og nu var det h30 der skulle afsted. Det startede meget godt de første 50 meter men så var det slut med sneryddet vej, der var dog to hjulspor man kunne kører i, men man skulle ikke komme uden for disser, og hvem kan kører det bedste de har lært og samtidig holde sig inden for et 20 cm bredt spor, ikke mange, så der blev slingret noget. På singeltrackene var det dog næsten umuligt at kører, så her blev der løbet en del..

Efter en halv omgang lå morten og jeg side om side, med et lille hul ned til resten af h30 og et par enkelte ryttere fra de ældre aldersklasser foran, heriblandt en fra Mortens klasse h40. Morten så stærk ud, men måtte kort efter give slip. Sidst på 1. omgang hentede jeg så den førende herre rytter, en rytter fra h40 klassen, halvvej rundt på 2. omgang hentede jeg ham så igen???? men det var da så heldigvis sidste gang at han sneg sig forbi uden at jeg opdagede ham..

På anden omgang havde forholdene ændret sig, her var vejene umulige at kører på, men derimod var singeltrackene nu blevet kørbare. På afslutningen af 2. omgang hentede jeg så de sidste piger og jeg førte nu løbet, en føring der holdt resten af løbet, så jeg nu er kommet et skridt nærmere hr Strøm i kampen om den samlede cupsejr.jacob

Alt i alt var det en super dag i sneen, hårdt, men sjovt og selvfølgelig var der varm kakao og hjemmebagt kage. Stor tak til alle fremmødte og til pedal atleterne for et godt løb..kakao